YOZGAT / MERKEZ - Süleyman Sırrı İçöz İlkokulu

Mehmet ŞİMŞEK - Müdür

Müdürlük sınavıyla kurumumuza ataması yapılan Mehmet ŞİMŞEK, 1983 doğumlu olup evli ve iki çocuk babasıdır. İlkokulu köyde, ortaokulu Yozgat Merkez Ortaokulunda, Lise öğrenimini Yozgat Lisesinde tamamladı. Üniversite Eğitimini ise Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Bundan önceki görevleri sırasıyla - Muş Malazgirt Boyundere İlkokulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni - il içi yer değiştirmek suretiyle Muş Merkez Ağaçlık İlkokulunda Sınıf Öğretmeni ve Müdür Yetkili - il dışı atamasıyla  Yozgat Sarıkaya Erbek İlkokulunda Sınıf Öğretmeni ve Erbek Ortaokulunda Müdür Vekili olarak çalışmıştır. Yozgat Saraykent Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine sınavla 28.09.2016 tarihinde atanmış, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Yozgat Kadışehri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlük görevine sınavla 02.10.2019 tarihinde atanmış, 23/01/2023 tarihine kadar çalışmış ve eş durumu tayini ile Yozgat/Merkez Alacalıoğlu İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atanmıştır. Buradaki öğretmenlik görevinden sonra  01/11/2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.